spöregn och mjuk häst
2011-04-03 / 20:35:33 / Dagens ridpass

Var i stallet tidigt idag och släppte ut alla hästar och fixade och donade. Trevligt att ha sällskap av Robin :). Efter att ha mockat och hästarna hade ätit upp sin frukost så tog vi ut Athos och Liptus på en tur, Robin körde Athos för första gången (första gången han kör en häst öht) och det gick jättebra. Liptus var supermjuk, och jag hade världens känsla. Jätteroligt!
Igår var vi i ridhuset och hoppade, Liptus skötte sig jättebra. Hoppade lite olika studsserier, med vartannat hinder som sockerbit, och vartannat som kryss/räcke. Jäklar vad han tog i, jättekul. Gjorde lite olika övningar hit och dit, men höll oss till serien, bytte bara ut avstånd och hinder. Han hoppade upp sig super, och jag höll nästan på att flyga av för han tar i så jäkligt. SÅ roligt att det börjar hända någonting där bak! Hoppas på att vi kan åka till Folkärna på tisdag nu, är så laddad! Måste tillägga att han var så himla mjuk och fin, kändes som att det bara var att sitta och åka och hålla ihop honom, inget tjafs eller krångel alls!

Efter att ha varit ut med Liptus och Athos idag var vi PISSBLÖTA. Så vi skyndade hem och duschade, Robin åkte och gymmade, sen bar det iväg till Borlänge. Var in på Biltema och köpte strasstenar (jag ska bli ponnytjej på äldre dar.. ;)), och handlade ingredienser till baket som Robin fixade åt oss på "stallmötet" vi hade hemma hos oss idag. Alltid lika trevligt!
Som sagt, PISSBLÖTA!



Micaela

0 Kommentarer



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: