Tävling - Torsåker
2011-08-06 / 16:32:54 / Dagens ridpass

Om man nu kan kalla det tävling, vi tog oss iaf runt felfria och Liptus kändes fin. Var lite halvskakis mot nåt hinder, spec ett som stod precis vid "domartornet", men var bara att trycka på lite extra så hoppade han utan att tveka och det känns skitbra! Förut spelade det ingen roll alls vad jag gjorde, tänkte han inte hoppa så gjorde han inte det!
´
Han kändes jättetung, men ändå pigg, på framhoppningen. Väl inne på banan kände jag att det bara var att gasa för kung och fosterland, för han var riktigt seg mot första hindret. Men tittade på filmen och ser inte alls speciellt fort ut (som vanligt.. haha). Nu när han visat att han tycker det är roligt att hoppa på tävling igen, så blir det lite mer press på honom. Nästa gång kör vi två klasser (dock låga klasser där med), men ändå!
´
Gjorde en chansning idag och tog Hv polo-schabraket fast loggorna är WAY för stora. Men ingen sa nåt, och vi fick va snygga ;). Johanna tog lite bilder, fick in en vinkel här så Liptus huvud ser ut att vara fyrtio gånger större än kroppen :P.

1 Kommentarer
Anonym:

Haha, jätte stort huvud och jätte smal hals :P Är ingen drottning på och fota direkt ;) Men nu kommer ju detta hända betydligt oftare så jag får chansen och träna lite mer :)



SKRIVET DEN: 2011-08-06 KL: 18:27:28 URL: http://tankaravjohanna.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: