fredagens ridhustripp..
2011-02-06 / 16:35:41 / Dagens ridpass

.. gick bara bra! trots snöoväder och en SKITnervös jag i bilen. Blev lite markarbete med galoppbommar, och studs. Bommarna på ena långsidan, och studsserien på andra. Kunde alltså flyta på runt, runt. Hade olika många galoppsprång mellan de tre bommarna, och Liptus lyssnade superbra! Blev förvånad faktiskt. Han var rätt tjurig i början, sparkade och hade sig. Men det gav sig. Hoppade superfint i studsen, och tog verkligen tag i "hindren" (som var sockerbitar), kan bli lite loj ibland annars. Så jag är supernöjd!
Han var lite skeptisk till att gå in i transporten, antar att det har att göra med att han gjorde illa sig sist.. Det håller på att läka riktigt fint nu iaf. Johanna tyckte att han hade så fina bakben, så hon filmade lite och visst är det skillnad! Vet inte hur man lägger in filmer än, men det kommer kanske sen!


I går, (lördag) så var jag ut en sväng i skogen. På en superspänd häst! Allting var läskigt, slutade med att jag fick lov att rygga upp för en backe, ca 50 meter. För Liptus hade sett en tant och gubbe, med hund, och vägrade gå. Men backa gick bra, knäpphäst. Löste sig iaf tillslut, och vi jobbade mycket galopp, förvänd och byten. Jätteduktig! Pulsade i snö, och tog en snöig stig tillbaka. Såg ut som en snögubbe tillslut! Nöjd, lite varm, häst och supersvettig ryttare!


Micaela

1 Kommentarer
Johanna:

Förstå om han har sådana bakben nu hur ska han inte vara i sommar! Då kommer vi vinna alla dressyrtävlingar :P Säkert att du inte ska ta dressyren också ;)



SKRIVET DEN: 2011-02-07 KL: 09:24:32 URL: http://tankaravjohanna.blogg.se/



« NAMN Kom ihåg mig?

« E-POST

« URL

Kommentera inlägget här: